Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Добавяне на различни документи за информирани съгласия

Понякога освен общите условия бизнесът ни се нуждае и от други информирани съгласия или условия, с които трябва да се запознаят клиентите ни. Например ако сме студио по естетична дерматология, за някои процедури се налага да уведомим клиента за възможни рискове и той да се подпише, че е запознат и е съгласен да се изпълни процедурата. За целта разработихме възможност за добавяне на неограничен брой информирани съгласия и лесен начин за зареждане, така че да ги заредим на таблет като дойде клиентът, за да ги подпише.

Първо ще напомним от къде да създадете общите условия на бизнеса си – от Обекти -> фирми -> редакция на фирмата – общи условия. Тук в текстови редактор и свободен текст може да опишете условията, с които трябва да се съгласят генерално клиентите ви, когато посетят обекта ви.

   

Ако желаем да създадем още документи, това се случва от обекти -> документи

В нашия случай ние сме създали документ кръстен общи условия за лазерна епилация.

След като сме създали необходимите информирани съгласия, може да ги заредим за конкретен клиент, когато отидем на профила му и от бутона документи:

Ако селектираме условията за лазерна епилация и дадем зареди в киоска на таблета ще се заредят условията за този клиент, той може да ги прочете и да се разпише, че е информиран. Зелено тикче с дата означава, че човекът се е съгласил с условията на съответната дата. Ако имаме червено хиксче с дата, това означава, че условията са заредени на тази дата, но не са подписани.

 

 

Другата важна промяна е в портала в профила на клиентите. Там вече има графа картон, в която се показват както полетата от картона, които са видими и/или редактируеми, общите условия, така и всички документи, които сме заредили на този профил:

Оттук клиентът може и през телефон и през компютър и дори, когато не е при вас на място да се съгласи. Т.е вие може предварително да му пратите да се запознае с условията и да ги подпише.

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *