Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Абонаменти, които важат за повече от една услуга

Във Fitsys вече има възможност да се създават абонаменти, които да важат по повече от една услуга. Например ако имате 10 услуги, които са на 1 цена и за вас няма значение ако клиента има абонамент, на коя от тези 10 услуги ще дойде, то може да създадете абонамент, който важи и за 10-те услуги, но дава право да кажем на 5 посещения, независимо по коя услуга.

Пример: За груповите спортове – ако имате услуги единично посещение, отстъпка за пенсионери / студенти и деца, резлични тренировки и искате да имате 1 карта, която да дава възможност да се посещава и аеробика и канго и йога и фитнес и тн, но може да се правят 8 посещения в месеца, то просто добавяте всичките услуги в абонамента като важащи и задавате тотален брой посещения 8.

Как се настройва това:

От меню абонаменти – горе вдясно добави абонамент, слагате си име на абонамент,а категория и натискате синия бутон добави още един абонамент:

 

Натискаме добави услуга и започваме да добавяме услугите, за които важи абонаментът:

Ако искаме да направим пакет (абонамент който да дава на няколко категории от услуги по различен брой посещения, то натискаме отново синия бутон добави още един абонамент и на него добавяме услугите, за които ще важи и съответно броя посещения и цената и така правим стандартните пакети, които и преди имаше в системата.

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *