Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промяна настройки за записване на събитие

Промените, свързани със записване, които може да правите по 1 събитие са – брой участници, наказателна такса, отписване, край записване, начало записване. Тези настройки се достъпват от календар – кликаме на конкретно събитие -> редакция:

Важно: Всички настройки, които променяте оттук се отразяват само на конкретното събитие. Ако имате още създадени за напред събития, трябва едно по едно да ги промените!

Настройките са следните:

  • Участници – максимален брой участници в конкретното събитие (след 20тия човек записванията спират или се пълни лист с чакащи, ако сте настроили обектът ви да поддържа лист с чакащи
  • Нак. такса – такса неявяване, ако клиентът не отмени резервацията си в срок, каква такса да му бъде начислена.
  • Отписване – колко часа преди събитие клиентите могат да се отписват, без да им бъде начислена наказателна такса
  • Край записване – колко часа преди събитието, то се затваря за записване и повече хора не могат да се записват онлайн, дори да има свободни места
  • Начало записване (дни) – колко дни преди събитието, клиентите могат да започнат да се записват за събитието

Брой участници и такса неявяване може да се настрои и глобално за конкретен вид клас, но отново настройката НЕ променя вече създадените в календара класове. Глобалната редакция се случва от Услуги – > Класове -> редакция на класа:

Ако промените нещо по настройките, то ще се отрази ако след това създавате такова събитие в календара, но НЕ се отразява на вече създадените!

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *