Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Роля coach / Персонален изпълнител

Тази роля се използва за услуги, които има един единствен изпълнител, той се избира при продажбата и не може да бъде променен в последствие. Предоставянето на тези услуги не е обвързано с график и един изпълнител може да предоставя различни услуги на различни клиенти по едно и също време. Освен услуги ролята може да бъде обвързана и с абонаменти  – при продажба на абонамента се избира кой изпълнител ще предостави услугите в него. Към ролята могат да се изчисляват автоматично комисионни за продажбата на услуги и абонаменти.

След като служителският профил бъде създаден с тази роля може да направите настройките на профила от редакция на профила му.

Кликвате на бутона и ще ви се отвори нов екран с всички възможни настройки:

От таба услуги се определя комисионната на служетеля за съответната услуга. Ако слайдера е на ДА, то този терапевт предлага тази услуга и съответно ако се сложи процент, то той взима комиционна този процент. Има възможност да обвържете този служител и с абонаменти и съответно с  комисионна от тях.

За да обвържете конкретен абонамент с конкретен персонален изпълнител, то първо при създаване на абонамент, трябва да сте отбелязали, че той е абонамент с персоналне изпълнител. От Меню-> абонаменти (Абонамент с coach трябва слайдера да е на ДА).

След това при продаване на абонамент на клиент, при избиране на този абонамент ще имате поле име и откъдето да добавите персоналния треньор:

 

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *