Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Справки оборот

Отчетът оборот показва съответния оборот за деня или за избран от вас период от време. Оборотът показва всички приходи, разбити на начини на плащане, продажби по категории, по продукт / услуга, по доставчик, по клиент, движение по касата и касова наличност. Статистиката показва и разходите за всяка продажба ( като доставна цена, използвани консумативи) и показва и печалбата от всяка продажба.

Отчетът може да достигнете от Справки -> Отчети -> Оборот:

Отляво има лента, в която може да видите по-подробна информация за продажби по услуги / продукти / категории / доставчици / клиенти:

В продажба по категории има две суми – първата сума означава наличните плащания (в брой, с ПОС терминал, по банка), а втората сума е всички плащания (налични + безналични – включени са плащания по сметка, бартер, лоялност)

При кликване на всеки един от показателите в дясно и отдулу виждаме още по-подробна разбивка. Например ако натиснем депозит отдясно виждаме сумарно всички депозити за избрания период :

А отдолу виждаме разбивка 1 по едно за всеки депозит в този период кога е направен от кого, по какъв начин.

По начините на плащане от оборота в дясно може да видите и себестойността на продукта или разходите по услугата заради консумативи и съответно колко прихода – разход за консумативи и за доставна цена на продукт = печалба:

 

 

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *