Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Добавяне на коментар към посещение

Когато клиент дойде на практика / терапия и използва някаква ваша услуга, вече може лесно да добавяте коментар (забележка) към посещението или към стари посещения. Това е много полезно ако искате да оставите забележка, различна от някое от полетата на клиентския картон или искате бързо да може да филтрирате по услуги и да видите забележките и да сравните – например настройка на апаратура при лазерна епилация или реакция на кожата.  Може да напишете някакво предпочитание на клиент или нещо извънредно, което се е случило по време на предлагане на услугата.

Вижте идея за използване на тази функционалност за например лазерна епилация:

Ето и как да записвате забележките:

За да оставите коментар когато входирате клиента от календар. Кликате на името му и ще ви се отвори прозорец с посетените услуги, където може да въведете забележките:

Може да достъпите забележките и ако отиде на профила на клиента от потребители -> клиенти-> посещения:

Забележките, които може да оставяте са под формата на свободен текст, без ограничение в дължината, но е добре тук да е кратък текст, тъй като идеята е да филтрирате по същите услуги и да видите забележки от предни пъти. След като въведете забележката и запаметите, тя вече ще е видима в профила на клиента:

 

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *