Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Добавяне на данни за фирмата

Фирмата съдържа административните данни ползвани от обекта и общите условия.

Една фирма може да бъде използвана от няколко обекта, но един обект може да принадлежи само към една фирма. Добавянето на фирма става от Меню -> Обекти -> Фирми.

Общи данни

Общите данни съдържат административна информация – име, адрес, МОЛ, ЕИК, Банкова сметка, номер на последната фактура. Това са данни използвани при издаване на фактури и трябва да бъдат коректни, за да може да издавате фактури през софтуера на Fitsys.

Общи условия

Общите условия и политика за лични данни предоставят информация на потребителите за това как се съхраняват и използват техните лични данни, уреждат правата и задълженията на доставчика и потребителя при използването на обекта на доставчика и предоставяните в него услуги.

Тук добавяте текстовете с които вашите потребители трябва да се съгласят преди да използват предоставяните от вас услуги.

Полетата Клауза за комерсиални имейл / SMS / пуш съобщения са предварително зададени текстове с тикче, за съгласяване за използване на данните на клиента за различни съобщения, по различни канали:

След направя на промените и слагане на текста за общи условия винаги запазвайте промените от зеления бутон ПОТВЪРДИ.

Съгласяването става от клиентския профил след предварителното му зареждане от оператор на предвидено за целта устройство. Повече информация и как се ползва тази функционалност може да видите тук

Добавянето на фирма към обект става от Меню -> Обекти -> редакция на обект.

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *