Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Информационна услуга

Информационна услуга е такава чрез която може да добавите важна информация в картона с посещения на даден клиент. Тя може да бъде използвана за проследяване или документиране на важни данни, прогрес, промени в статуса  свързани с този клиент и използваните от него услуги.  Примери за такава информация са: измерване на телесни показатели, поставени цели, постигнати резултати, телефонно обаждане и така нататъкКлючовият момент тук е, че знаете в какъв период се променя или не се променя информацията. Самата информация може да се съдържа в името на тази услугата и или в параметри записани към нея. Картонът с посещения е достъпен в клиентския профил и в самата резервация при кликване върху името на клиента.

Използване на информационна услуга

За разлика от нормалните услуги, тази не е необходимо да бъде продавана, а добавянето й става с един клик чрез бутона от дясно.

В диалога който се отваря ще имате възможност да изберете желаната услуга, след което потвърждавате избора с бутона

Информационните услуги се отличава от останалите с друг цвят на фона.

Създаване на информационна услуга

Създава се като всяка друга услуга, без да поставяте цена и продължителност и отбелязвате настройката „Информация“ в таб Общи данни

 

Ако вече имате такива „фиктивни“ услуги може да ги трансформирате в Информационни, като просто влезете в редакция и поставите отметката на Информация.

 

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *