Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Галерия на ниво клиент и работа с изображения

Вече на терапия може да качите снимка или да снимате (ако сте през телефон) клиента и да качите снимка, обвързана с процедурата. Това е изключително полезно за всякакви козметични и дерматологични услуги, за проследяване на прогреса.

Ако сте на телефон, през календар, като влезете в събитието (резервацията) има иконка с фотоапарат. Когато я натиснем, телефонът ще ни предложи да отворим камерата и да снимаме или да качим файл от паметта.

Ако сте на компютър, то отново от терапията, като кликнете на гаечния ключ до името на човека ще имате опция да качите файл, както и оттам може да видите вече качените файлове (от галерия).

Други промени са добавянето на Галерия в акаунта на клиентите – отивате на конкретен клиент на таб галерия:

 

Тук виждаме всички снимки подредени по подразбиране по месец, може да се търси в полето по име на снимката, име на процедурата (услугата), ако снимката е заснета или качена през календар, по дата и по описание. Как да качвате снимки и да ги редактирате от софтуера вижте тук.

Друго подобрение е, че може да отваряте снимките да ги ротирате, както и да ги зуумвате. Кликате на снимката и тя ви се отваря в прозорец, в който имате възможност да я завъртате на ляво или на дясно. Оттук може да добавите и описание. Съветваме ви винаги да добавяте описания на снимките си, за да може после при търсене да ги филтрирате лесно. Всичко важно за снимката пишете и в описание.

Ако кликнете на снимката и в този прозорец, тя ще се зуумне в пълен размер:

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *