Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Редакция на броя посещения на вече продаден абонамент

Ако вече сме създали абонамент и сме го продали на клиент може да се наложи да сменим броя посещения. Например ако сме мигрирали от една система на друга и са останали клиенти, които имат посещения в абонамента си, ние сме им продале нов, но искаме да коригираме броят посещения, тъй като вече 3 са използвани.

Как става това: Отиваме на профила на клиента -> Абонаменти -> кликаме на абонамента, който искаме да коригираме -> даваме корекция

на количество трябва да въведем бройката с която искаме да намалим абонамента, например, вече са използвани тези 3 от 5те посещения, значи правим корекция с количество 3:

След като направим количество 3 броя, тъй като вече 1 посещение е използвано, абонамента трябва да стане 4/10 (4 използвани от 10 налични). За да видим промяната трябва да затворим прозореца и отново да го отворим или да рифрешнем.

Ако вече има направени посещения както е в нашия случай сега с Yoga, можем да редактираме и в обратна посока, например ако сме направили грешка в корекцията и искаме да добавим сега 2 посещения. Даваме отново корекция и този път трябва корекцията да я направим с минус 2 (-2) като количество:

След като коригираме с -2 посещенията, вече трябва абонамента ни да стане 2/10 (2 използвани от 10)

На корекция ако са направени корекции вече се виждат от кого са направени, какви са и кога:

 

 

 

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *