Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Общи условия и взимане на съгласие от клиента

Необходима конфигурация:

  • Трябва да имате конфигурирана фирма в системата. Общите условия са част от конфигурацията на фирмата. Как да опишете общите условия и да редактирате фирмата
  • Обекта в който се регистрират клиентите трябва да е причислен към съответната фирма, за да може да се показват общите условия.
  • Мобилно устройство(телефон или таблет) свързано към интернет и web браузър чрез който да се отвори клиентският портал на системата.

 

В браузъра на мобилното устройство отваряте адрес https://<вашето име>.customer.fitsys.co. Адресът може да е друг и ако вече не го знаете ще трябва да се свържете с нас, за да го научите.

Ще видите стандартен логин екран:

 

След като въведете специални Е-Мейл/Парола таблета ще може да зарежда съгласия за подписване изключително удобно с един клик.

username: kiosk@login1

password: Kiosk1234

Ако използвате повече от един обект цифрата „1“ (в края на потребителското име) може да друга, в зависимост номер с кой обект искате да свържете таблета. Номера на обекта може да видите в системата като отидете в Меню->Обекти и отворите за редакция желаният от вас обект. ИД-то е в URL-a който се отваря. В адрес бара виждате адрес https://<адрес>/sites/1/edit. В случая ид-то е 1, а username, който трябва да ползвате е kiosk@login1

Кликвате бутона „Вход“. Екрана ще се презареди и ще се върне в начално състояние, без да ви логва. Ако не покаже надпис „Грешна парола“ значи всичко е наред – на таблета може да се зарежда съгласия за подписване!

Ако искате този специален акаунт да бъде разлогнат от таблета и на него да не могат да се зареждат съгласия за подписване, отново на логин екрана въвеждате:

username: kiosk@logout1

password:Kiosk1234

 

Зареждане на съгласие от административния портал:

От системата след отваряне на клиентският профил ще видите бутон „Документи“

Кликвате на този бутон и след това „Зареди“. В този момент автоматично ще се заредят избраните за подписване документи. По подразбиране общите условия се зареждат винаги, ако не са подписани.

На края на общите условия има поле за подпис и бутони за съгласяване или подсещане по-късно.

След натискане на бутона „Съгласен“ данните, който включват версия на документа, подпис на клиента и потвърдено съгласие се записват в базата данни.

Това съгласие може да бъде проверено в клиентският профил от таб Настройки.

 

Полезна ли ви е тази статия?

0 Коментари

Все още няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *